building-teams-training_edited.jpg

Teambuilding helt ned til vandkanten

 

Sønderjyllands Kunstskole tilbyder Teambuilding.

Sjove og anderledes arrangementer i Sønderborg, som giver et frisk pust i hverdagen og som ALLE kan være med til.

 

Vi tilbyder forløb for grupper på op til 35 medarbejdere (min. 10 pers.) hvor man i mindre grupper af 3-6 personer samarbejder om at skabe et værk med coaching af vores professionelle kunstnere, som med sikkerhed vil formå at vække slumrende talenter til live.

Gennem teamwork og kreativitet skabes et fælles produkt, og gennem processen forbedres samarbejdet, kommunikationen og forstærker gruppens fællesskab på en morsom og underholdende måde.


Hele arrangementet kan foregå i vores flotte lokaler i Multikulturhuset med et eller to måltider inkluderet i forløbet eller i jeres egne lokaler.

Tilbage til kurser

 

Brug vores events herunder som inspiration

PAKKE 1

PAKKE 1

09:00 - 14:00 Inkluderer formiddagskaffe og frokostbuffet. Skab et kunstværk i små grupper på 3- 6 personer, med coaching af vores professionelle kunstnere. For grupper på 10 - 25 personer

PAKKE 2

PAKKE 2

12:00 - 17:00 Starter med en lækker frokostbuffet. Skab et kunstværk i små grupper på 3- 6 personer, med coaching af vores professionelle kunstnere. For grupper på 10 - 25 personer

PAKKE 3

PAKKE 3

16.00 – 21.00 Inkluderer en middagsbuffet. Skab et kunstværk i små grupper på 3- 6 personer, med coaching af vores professionelle kunstnere. For grupper på 10 - 25 personer

Mød instruktørerne

4 steps til den perfekte teambuilding dag...

1

Vi tager en uforpligtende snak hvor vi sammen kortlægger jeres ønsker og behov. Hvis vi finder ud af at det er det rette for jeres team, går vi i gang med step 2.

2

Vi planlægger programmet  i detaljer og arrangerer catering m.m  

3

Vi sender jer det færdige program og tidsplan, som I godkender.

4

I møder op på den aftalte dag, hvor vi står klar med friske instruktører, der er max forberedte og klar til at give jer en god dag i fælleskabets tegn.

"Utroligt velforberedt forløb og skøn velkomst. Instruktøren formåede at køre timerne på engelsk for vores udenlandske kollegaer. Det var nogle meget sjove og anderledes timer og den tætteste måde vi nogensinde har arbejdet sammen på; præcis hvad man forventer formålet med et team-building event er.

 

Udover den gode oplevelse har vi også fået nogle fine malerier med tilbage til kontoret, der altid kan minde os om det samarbejde vi har brug for i vores nyetablerede afdeling."

Stor anbefaling fra Danfoss Drives.

"Jeg har fået rigtigt god feedback på kurset, og alle syntes det var fantastisk at prøve noget nyt og så endda med et resultat, der oversteg alles forventninger.

Vi har fået skabt nogle fælles minder, der vil stå i evig erindring, når malerierne kommer op på kontoret. 

Jeg synes I var gode til at instruere og guide os gennem forløbet og vil helt sikkert anbefale det til andre." 

ES Tankers, Hamborg

Kontakt os på 8872 4224 for en uforpligtende snak
Eller brug kontaktformularen herunder