Emma_tværformat_FINAL.jpg

ungBGK

for unge mellem 15 - 19 år

Er ungBGK mon noget for dig..?

Kunst er en bred vifte af mange visuelle udtryksformer.

Måske kan du li at tegne, male, fotografere. Eller du har godt gang i de billedlige muligheder din PC, din mobil giver dig...

Er du mellem 15 - 19 år og ønsker at dygtiggøre og udfordre dig i et spændende kreativt miljø, så er du sikkert interesseret i vores nye initiativ: ungBGK.

UngBGK er din mulighed for at komme med på et helt års bgk-undervisning. Uden optagelse, men med mulighed for måske senere at søge ind på studiet. Du bliver undervist af en række professionelle billedkunstnere, der har stor erfaring i et bredt spektrum af teknikker. Du møder danske og udenlandske gæstelærere, der præsenterer dig for masser af konkret indhold og interessante og udviklende opgaver.  

Du kommer også på museumsbesøg og studietur til udlandet. Desuden er spændende foredrag også på tapetet.!

På ungBGK har vi som  en kunstnerisk og pædagogisk forstærkning tilknyttet en fast underviser, som hjælper dig igennem og støtter op, så vi kan bygge bro over det, du måske mangler.

 

UngBGK har ingen optagelse. Det er efter 'først-til-mølle-princippet'. Der er få pladser, så når der er fyldt op stopper vi for tilgang.

Meld dig til nu og betal depositum, så er du sikker på en plads.

Bemærk at ungBGK erstatter vores SKD – Skolen for kunst og design, som vi har kørt gennem de sidste  2 år. Erfaringerne herfra har vi evalueret og skruet sammen på en ny, bedre og sikkert velfungerende ungBGK.

 

Tjek og ud, bestil en samtale og få mere at vide..

Tjek også ungBGK's helt egen hjemmeside her.

 

Pris: 22.500 kr.

Start: 6. september 2021

Slut: primo juni 2022

Tilbage til kurser

Galleri