IMG_5024_edited.jpg

Praktiske oplysninger

Kontoret har åbent

Mandag - Fredag  9.00 - 15.00

 

Kontaktoplysninger

Klik her.

Skoleleder 

Thomas Lunau 

 

Undervisere
Alle lærere er uddannede og udøvende kunstnere.

Klik her for at se de aktuelle undervisere på Sønderjyllands Kunstskole. 

 

Tilmelding og betaling af kurser

Tilmelding kan ske her på hjemmesiden, på kontoret, på tlf. 8872 4224 eller på 
E-mail: kunstskolen@sonderborg.dk

 

Tilmelder du dig et kursus på Sønderjyllands Kunstskole forfalder betalingen senest 14 dage efter tilmeldingsdatoen. Sker dette ikke mister du din plads på holdet. Tilmelder du dig mindre end en måned før kursusstart skal betalingen falde øjeblikkeligt for at sikre dig en plads på holdet.
 

Kursusbeløbet kan betales via Dankort, MobilePay, bankoverførsel eller et indbetalingskort.
 

Det er muligt at dele betalingen i rater for hver enkelt kursus der overstiger kr. 1.000,-. 
For børne- og ungdomskurser kan der laves en aftale om månedlig ratebetaling.
Kontakt Kunstskolen for at lave en rateaftale.

 

Hvis der er mere end en måned til kursusstart og man er nødsaget til at framelde sig et kursus, er det muligt at overføre kursusbeløbet til et andet kursus. Man kan dog ikke få pengene tilbagebetalt. Når man overfører kursusbeløbet til et andet kursus, skal dette benyttes inden ét år fra kursusstart på det afmeldte hold.


Det er ikke muligt at framelde sig et kursus under en måned før kursusstart uden at miste kursusbeløbet.

 

Børne- og ungdomskurser:

Hvis der afmeldes mere end 14 dage før kursusstart, kan kursusbeløbet tilbagebetales. Efter den tid er tilmelding bindende.   

 

Søskenderabat 
Deltager flere søskende i børnebilledskolen, og dette gælder både kurserne i ferierne og på eftermiddagsholdene, betales der fuld pris for det barn, der går på det dyreste kursus. 
De andre søskende får 20% rabat på ét kursusforløb. For at kunne godkende rabatten, bedes I oplyse moderens CPR nummer ved tilmelding.            

Om rabatter

Rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Altså kun en rabat per kursus. Fx kan du ikke få søskenderabat og bruge en rabatkupon på samme kursus.

Bliver det pågældende kursus aflyst, kan du overføre rabatten til et andet kursus.

Rabatten kan ikke bruges i Bixen og heller ikke til at betale materialer mm.

Fritidspas

Ikke alle forældre har ressourcer til at hjælpe deres barn/børn til en aktiv fritid sammen med andre børn på boldbanen eller i en forening. Derfor tilbyder Sønderborg Kommune støtte til en glad og aktiv fritid for de 3 til 23-årige. Man kan søge om om fritidspas på kommunens hjemmeside her.

 

Fotos
Vi tager løbende billeder af kursister i undervisningssituationer til vores hjemmeside og andet PR-materiale. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig give os besked ved at skrive til kunstskolen@sonderborg.dk. Husk at oplyse dit navn og holdnummer.

 

Materialer

Materialer er ikke medregnet i kursusgebyret (hvis ikke andet er angivet).

 

Kursusstart

Inden kursusstart vil du modtage besked, hvis der er nødvendige praktiske oplysninger, ellers bare mød op på skolen på det angivne tidspunkt.

Aflysning og ændring af hold

Er der ikke kursister nok til oprettelse af et hold, vil du snarest muligt høre fra os. Har du betalt kursusgebyr, kan du få det tilbagebetalt eller vælge at lade beløbet stå til et andet kursus.

Er der ændringer på et hold, hører du fra os hurtigst muligt.

Bemærk: Al information mht. aflysning eller ændringer på hold sker via sms og e-mail. Husk venligst derfor at opgive et gyldigt mobilnummer eller e-mailadresse ved tilmelding. 

 

Ferier

Eftermiddags- og aftenholdene følger normalt folkeskolens ferier. 

Ønsker du flere oplysninger? Kontakt os venligst i kontorets åbningstid på telefon 8872 4224 eller klik her for at kontakte os via kontaktformularen. 

 

Bixen 

Sønderjyllands Kunstskole har sin egen butik for indkøb af kunstmaterialer. Varesortimentet er stort, og priserne er meget fordelagtige. Specielle varer kan bestilles hjem efter aftale.

For mere information om Bixen klik her.

 

Vi gør opmærksom på, at tilmelding til vores kurser er bindende. 
Der tages forbehold for fejl og ændringer i kursusprogrammet.

 
Historien
IMG_5310.JPG

OM SKOLEN

 

 

Sønderjyllands Kunstskole blev stiftet i 1979 under navnet Sønderjyllands Kunstakademi, og første kursusudbud fandt sted i foråret 1980.

Initiativgruppen var en kreds af billedkunstnere, amatører og kunstinteresserede, og formålet med skolen var og er at give alle mulighed for både praktisk og teoretisk undervisning i kunstens mange facetter. Skolen kombinerer klassisk undervisning i tegning, maling, akvarel, croquis, skulptur, grafik, teori og kunsthistorie med undervisning i nyere fag som foto-, video-, computer- og installationskunst.
 

Sønderjyllands Kunstskole havde indtil 2017 til huse i det gamle Amtmandspalæ på Brorsonsvej. Fra efteråret 2017 har Kunstskolen fået byens bedste udsigt i de nye dejlige lokaler i toppen af Multikulturhuset på havnen, Nørre Havnegade 15 i Sønderborg. 

 

Skolen har ud over alle vores daglige kursister plads til 12 fuldtidsstuderende på dagskolen. Eleverne på dagskolen deltager i et 1-årigt intensivt undervisningsforløb kaldet BGK (Billedkunstnerisk GrundKursus). BGK-eleverne bruger året som forskole til kunstakademier, design- eller arkitektskoler og lignende.
For at kunne blive optaget på BGK skal man bestå en optagelsesprøve hvor elevens talent og potentiale for optagelse på en videregående kreativ uddannelse vurderes af fagpersonalet. Lærerne på BGK er alle anerkendte, uddannede og udøvende kunstnere. Kunstskolen benytter sig jævnligt af gæsteundervisere fra ind- og udland.

 

Sønderjyllands Kunstskole tilbyder endvidere ungBGK, som er et forløb for 15-19 årige. Dette forløb er dog et betalingskursus. Læs mere om ungBGK her.
 

Udover Dagholdsundervisning har Sønderjyllands Kunstskole debatforedrag, ugekurser, eftermiddags-, aften- og weekendkurser samt børnebilledskole.

Se alle kurser her.