Sønderjyllands Kunstskole - nyt katalog

Nyt katalog

2020 /2021

Forside_2020-21_pic.jpg

Så blev det endelig tid til at præsentere vores nye kursusprogram for 2020-21 og dermed også en masse nye kurser. Jeg tænker, at kataloget i år er ventet med ekstra stor spænding og derfor er det for os dejligt endelig at præsentere resultatet af vores hårde arbejde.

 

COVID-19 satte, som mange andre steder i Danmark, en solid stopper for vores aktiviteter her på skolen. Og det midt i fejringen af vores 40 års jubilæum. En lille streg i regningen som vi tænker, at vi nu kan tage revanche for i efterårssæsonen.

 

Det er befriende, at vi nu igen kan fokusere på det vi er bedst til, nemlig: KUNST! 
Vi har naturligvis taget alle forholdsregler for at kunne leve op til myndighedernes retningslinjer, så vores kursister trygt kan deltage i vores kurser. Du kan i denne sæson blive udfordret i fag indenfor maleri, 
tegning, grafik, akvarel mm. Og du kan ligeledes opleve foredrag om kunstnere og foredrag af kunstnere. I sidstnævnte kategori kan vi byde på en god aften i selskab med Mie Mørkeberg, der vil fortælle om sit kunstneriske virke.

 

For dem der tænker, at året 2021 skal være året, hvor rejsen skal have en kunstnerisk vinkel, byder vi på et meget spændende ophold i Frankrig med vores nye underviser i folden, Anita Viola Nielsen.
Også for børn og unge vil der naturligvis igen i år være fuldt program med undervisning i tegning, maleri og andre spændende kunstarter.

 

Alt dette og meget mere kan du læse om i kataloget ved at trykke på billedet til venstre.
Læn dig blot tilbage og lad dig inspirere af de mange spændende kurser. Der er mere, hvor det kommer fra, og vi kan ikke vente med at komme i gang!

 

De bedste sommerhilsener

 


Thomas Lunau
Kunstskoleleder

Sønderjyllands Kunstskole

Nørre Havnegade 15

6400 Sønderborg

Tel: +45 88 72 42 24

kunstskolen@sonderborg.dk

Sønderjyllands Kunstskoles officielle Facebook-side:

 

  • Facebook - Grey Circle

Medlem af Dansk Oplysningsforbund

© Sønderjyllands Kunstskole