claudio-schwarz-purzlbaum-muq_ej7p9s0-un

COVID-19/ Coronavirus

 

BEMÆRK !

Information om coronapas

Der kræves et opdateret coronapas for, at deltage på kurserne på Sønderjyllands Kunstskole. Coronapasset fungerer som en slags adgangsbillet.

 

I passet vil det fremgå, om du er enten færdigvaccineret, har været smittet før eller er testet negativ indenfor de seneste 72 timer. Kan du fremvise det, kan du altså deltage på kurset.

 

Coronapasset gælder kun for voksne. Børn under 15 år behøver ikke et coronapas.

Coronapasset kan ses på din smartphone via appen ”MinSundhed” eller via hjemmesiden www.sundhed.dk.

Det anbefales at man laver en udskrift af coronapasset eller tager et screenshot på sin smartphone, inden man møder op på Kunstskolen.

 

 

Sønderjyllands Kunstskole forholder sig konsekvent til de aktuelle, gældende retningslinjer vedrørende COVID-19/ Coronavirus udsendt af Sundhedsmyndighederne.

Herved sikrer vi, at al undervisning på skolen foregår i trygge rammer og fuldt ud ansvarligt i henhold til eventuel smittefare mv.

Hvis du vil vide mere, om hvilke konkrete tiltag kunstskolen har iværksat i forhold til COVID-19/ Coronavirus, er du altid velkommen til at henvende dig til skolens administration - eller du kan  læse mere her.

 

Bemærk endvidere:

Skulle du imidlertid have symptomer på COVID-19 som beskrevet af myndighederne, bedes du venligst afholde dig fra fremmøde på skolen, indtil at du eventuelt er blevet testet og er raskmeldt igen. Dette af hensyn til vores øvrige kursister samt skolens ansatte.